Suggestiemenu

Trio van eend afgewerkt met rucola en balsamico

***

Gegratineerde oesters “fine champagne”(*)

***

Sorbet met huisgemaakte cello

***

Filet van griet met bloemkool en champignons, jus van garnaal - aardappelpuree

of

Patrijsfilet met savooi en spek, knolselder - wildsaus op smaak gebracht met truffel amandelkroketten

***

Koffie of dessert

 

 € 76,00 - € 91,00 (*)

 

 

Menu de suggestions

Trio de canard avec balsamique et roquette

***

Huitres gratinées Fine champagne(*)

***

Sorbet avec cello faites maison

***

Filet de cardine avec chou-fleur et champignons- jus de crevette - purée

ou

Filet de perdrix sur lit de chou savoie avec sauce de gibier à la truffe et lardon - croquette aux amandes

***

Café ou dessert

 

 € 76,00 - € 91,00 (*)