À la carte

Voorgerechten     

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen 

Mosselbordje met fijne groentjes - Ricard 

Tartaar van kalf met gerookte tonijn afgewerkt met rucola en balsamico 

Salade met hand gepelde grijze garnalen en z’n garnituur 

Duo van coquille en scampi omringd door een smaakvol vissoepje 

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux

Gebakken zeetong (±500 gr bruto)

Gebakken kabeljauw met tartaar, krokante sla en puree 

Tongfilets op Oostendse wijze, duxelle champignons, jonge ui - afgewerkt met garnaal en mosseltjes -aardappelpuree (gerecht Zee van Smaak)

Filet mignon met spitskool en champignons - bordelaise saus - aardappelkroketten 

Filet pur van rund met seizoensgroenten, saus Madeira en spek - aardappelkroketten

Salade met hand gepelde grijze garnalen en z’n garnituur met frietjes

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met 1/2 kreeft 

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                    

Coupe vanille ijs                                                                        

Dame Blanche                                                                            

Coupe van roomijs met vers fruit                                           

Coupe advocaat                                                               

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende faites maison 

Assiette de moules avec petit légumes - Ricard 

Tartare de veau avec thon fumé, roquette et balsamique 

Salade aux crevettes grises avec sa garniture 

Duo de coquille et scampi accompagné avec u soupe de poisson savoureux

 

Plats consistants

Ris de veau poêlé et légumes de saison avec sauce moutarde de Meaux 

La sole “Belle Meunière” (±500 gr brut) 

Cabillaud cuit avec tartare et une salade croquante puree 

Sole Ostendaise - purée 

Filet pur de boeuf avec légumes de saison sauce avec Madeira et lardon 

Filet mignon avec champignons et chou pointu, sauce bordelaise

Salade crevettes avec son garniture pommes frites fraîche 

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                         

Dame Blanche                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                            

Coupe advocat                                                                  

Sabayon par 2cvts