À la carte
Voorgerechten
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
Mosselbordje met fijne groentjes - Ricard
Tartaar van kalf met gerookte tonijn afgewerkt met rucola en balsamico
Salade met hand gepelde grijze garnalen en z’n garnituur
Duo van coquille en scampi omringd door een smaakvol vissoepje
Hoofdgerechten
Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux
Gebakken zeetong (±500 gr bruto)
Gebakken kabeljauw met tartaar, krokante sla en puree
Tongfilets op Oostendse wijze, duxelle champignons, jonge ui - afgewerkt met garnaal en mosseltjes -aardappelpuree (gerecht Zee van Smaak)
Filet mignon met spitskool en champignons - bordelaise saus - aardappelkroketten
Filet pur van rund met seizoensgroenten, saus Madeira en spek - aardappelkroketten
Salade met hand gepelde grijze garnalen en z’n garnituur met frietjes
Suggesties van chef Caroline
Kreeft belle-vue (per 100 gr)
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)
Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met 1/2 kreeft
Nagerechten
Chocolade mousse
Coupe vanille ijs
Dame Blanche
Coupe van roomijs met vers fruit
Coupe advocaat
Sabayon per 2cvts
À la carte
Entrées
Croquettes aux crevettes grises d’Ostende faites maison
Assiette de moules avec petit légumes - Ricard
Tartare de veau avec thon fumé, roquette et balsamique
Salade aux crevettes grises avec sa garniture
Duo de coquille et scampi accompagné avec u soupe de poisson savoureux
Plats consistants
Ris de veau poêlé et légumes de saison avec sauce moutarde de Meaux
La sole “Belle Meunière” (±500 gr brut)
Cabillaud cuit avec tartare et une salade croquante puree
Sole Ostendaise - purée
Filet pur de boeuf avec légumes de saison sauce avec Madeira et lardon
Filet mignon avec champignons et chou pointu, sauce bordelaise
Salade crevettes avec son garniture pommes frites fraîche
Suggestions de chef Caroline
Homard Belle-vue (par 100 gr)
Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)
Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard
Desserts
Mousse au chocolat
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe de glace assortie de fruits frais
Coupe advocat
Sabayon par 2cvts