À la carte
Voorgerechten
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
Duo van paté met zijn garnituur
Trio van eend afgewerkt met balsamico en rucola
Salade met hand gepelde grijze garnalen en z’n garnituur
Gegratineerde oesters “fine champagne”
Hoofdgerechten
Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux
Gebakken zeetong (±500 gr bruto)
Gebakken scampi’s met sjalot en champignons in een getomateerde curry
Filet van griet met champignons en bloemkool - jus van garnaal - puree
Filet van hert met herfstgroentjes - rode wijn saus - amandelkroketten
Patrijsfilet op een bedje van savooi en spek, wildsaus met truffel - amandelkroket
Suggesties van chef Caroline
Fazant ‘Fine Champagne of Véronique (per 2cvts) 72,00
Kreeft belle-vue (per 100 gr)
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)
Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met 1/2 kreeft
Nagerechten
Chocolade mousse
Coupe vanille ijs
Dame Blanche
Coupe van roomijs met vers fruit
Coupe advocaat
Sabayon per 2cvts
À la carte
Entrées
Croquettes aux crevettes grises d’Ostende faites maison
Dou paté de gibier avec sa garniture
Trio de canard , roquette et balsamique
Salade aux crevettes grises avec sa garniture
Huitres gratinées fine champagne
Plats consistants
Ris de veau poêlé et légumes de saison avec sauce moutarde
La sole “Belle Meunière” (±500 gr brut)
Scampi cuit avec échalotte et champignons - sauce tomate curry - puree
Filet de cardine avec champignons et chou fleur - jus de crevette - purée
Filet de perdrix sur lit de chou savoie sauce de gibier à la truffe et lardon
Filet de cerf avec légumes d’automne - sauce bordelaise - croquette aux amandes
Suggestions de chef Caroline
Faisan Fine champagne ou Véronique (2cvts)
Homard Belle-vue (par 100 gr)
Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)
Bouillabaisse de la mer du Nord avec ½ homard (+-30min)
Desserts
Mousse au chocolat
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe de glace assortie de fruits frais
Coupe advocat
Sabayon par 2cvts