À la carte

Voorgerechten                                                                                  

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Asperges afgewerkt met ei en chorizo-waterkers

Gerookte tonijn met asperges-buffelmozzarella,
zongedroogde tomaat-frisée

Salade van gerookte zalm en handgepelde grijze garnalen met z'n garnituur

Gebakken asperges met champignons - ui - afgewerkt met lomo

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Kabeljauw - champignons-asperges-preisaus-tomaat anijs en aardappelpuree

Filet van griet met asperges saus van bieslook-prei, garnaal

Filet pur van kalf met een duo van asperges saus van Luikse siroop en spek - aardappelkroketten

Filet Mignon met asperges-witte kool-spek- porto saus - aardappelkroketten

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft 

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”

Asperges avec oeuf et chorizo-cresson de fontaine

Thon fumé avec mozzarella de buflonne-tomate séchees

Salade aux saumon fumé et crevettes grises avec sa garniture

Asperges sautées avec champignons et oignon-lomo

 

Plats consistants

Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Cabillaud avec asperge et champignons-sauce anis

Filets de barbue avec asperge sauce ciboulette-poireau
-crevettes grises

Filet pûr de veau avec duo asperges - sauce avec sirop Liège et lardon

Filet mignon avec asperges et chou blanc-lardon-sauce au porto

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts