À la carte
Voorgerechten
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
Duo van wildpaté met winterse garnituur
Gerookte eendenborst met chutney van witloof en peer - vlierbloesem - pistache
Salade van handgepelde grijze garnalen met z'n garnituur
Huisgemaakte terrine van ganzenlever met zwarte beuling - appel - speculoos
Hoofdgerechten
Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux
Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)
Roodbaarsfilet met boschampignons en knolselder - witte wijnsaus
Tarbot op Oostendse wijze
Stoverij van hert met amandelkroketten
Patrijsfilet met savooi en spek - saus van porto en truffel - amandelkroketten
Suggesties van chef Caroline
Kreeft belle-vue (per 100 gr)
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)
Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft en z'n garnituur
Fazant Fine Champagne of Veronique (per 2p)
Nagerechten
Chocolade mousse
Coupe vanille ijs
Dame Blanche
Coupe van roomijs met vers fruit
Coupe advocaat
Sabayon per 2cvts
À la carte
Entrées
Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”
Duo de pâté de gibier avec garniture d'automne
Magret de canard fumé avec chutney de chicorée et poire
Salade aux crevettes grises avec sa garniture
Terrine de foie gras d'oie faites maison avec boudin noir, pomme et spéculoos
Plats consistants
Ris de veau poêlés et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux
La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)
Filet de sébaste aux champignons sauvages et céleri-rave - sauce au vin blanc
Turbot à l'Ostendaise
Civet de cerf avec croquettes aux amandes
Filet de perdreau à la savoie et lardons avec sauce au porto et truffe
Suggestions de chef Caroline
Homard Belle-vue (par 100 gr)
Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)
Riche bouillabaisse de la mer du Nord avec homard et sa garniture
Faisan Fine Champagne ou Véronique (2p)
Desserts
Mousse au chocolat
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe de glace assortie de fruits frais
Coupe advocat
Sabayon par 2cvts