À la carte
Voorgerechten
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
Mosselbordje met prei-curry-gekarameliseerd spek
Bordje Iberico Pata negra (24m) salsa tomaat-toast
Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur
Coquille met breydelspek - botersausje met anijs
Hoofdgerechten
Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux
Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)
Scampi Caroline (pittig Ricard sausje) preipuree
Tongfilets op Oostendse wijze
Filet pur van rund met spitskool-spek, portosaus - aardappelkroketten
Filet Mignon met krokante groentjes-champignonsaus en aardappelkroketten
Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur met verse frietjes
Suggesties van chef Caroline
Kreeft belle-vue (per 100 gr)
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)
Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft
Nagerechten
Chocolade mousse
Coupe vanille ijs
Dame Blanche
Coupe van roomijs met vers fruit
Coupe advocaat
Sabayon per 2cvts
À la carte
Entrées
Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison
Assiete de moules-poireau-curry-lardon caramelisé
Iberico Pata negra - salsa tomate-toast
Tomate aux crevettes grises avec sa garniture
Coquilles avec jambon de breydel-sauce beurre blanc au anis
Plats consistants
Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux
La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)
Scampi Caroline (sauce Ricard épicé) - purée de poireaux
Sole Ostendaise, pureé
Filet pur de boeuf avec chou pointu-lardon- sauce aux port- croquettes
Filet mignon avec légumes croquante-sauce champignons et croquettes
Tomate aux crevettes grises avec sa garniture et pommes frites fraîches
Suggestions de chef Caroline
Homard Belle-vue (par 100 gr)
Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)
Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard
Desserts
Mousse au chocolat
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe de glace assortie de fruits frais
Coupe advocat
Sabayon par 2cvts