À la carte
Voorgerechten
6 seizoens oesters
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
Asperges met chorizo, ei en saffraan
Carpaccio van rund met krab en gerookte paling
Salade van gerookte zalm en handgepelde grijze garnalen met z'n garnituur
Duo van scampi en asperges met een pittig ricard sausje (Caroline)
Hoofdgerechten
Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux
Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)
Zeeduivel met asperges en garnaal - saus van anijs, prei en puree
Grietfilet met asperges en prei - saffraansaus en garnaal puree
Filet Mignon met champignons en tomaat met madeira saus - kroketten
Filet Pur met seizoensgroenten en porto saus - kroketten
Suggesties van chef Caroline
Kreeft belle-vue (per 100 gr)
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)
Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft en z'n garnituur
Nagerechten
Chocolade mousse
Coupe vanille ijs
Dame Blanche
Coupe van roomijs met vers fruit
Coupe advocaat
Sabayon per 2cvts
À la carte
Entrées
6 huîtres de saison
Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”
Asperges avec chorizo, oeuf et saffran
Carpaccio de boeuf au crabe et anguille fumée
Salade aux crevettes grises et saumon fumé avec sa garniture
Duo de scampis et asperges avec sauce ricard épicée (Caroline)
Plats consistants
Ris de veau poêlés et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux
La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)
Lotte avec asperges et crevette - sauce avec anis - purée
Filet de barbue aux asperges et oeuf au sauce safran et crevette
Filet Mignon avec champignons en tomate - sauce madère et croquettes
Filet Pur aux légumes de saison - sauce porto et croquettes
Suggestions de chef Caroline
Homard Belle-vue (par 100 gr)
Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)
Riche bouillabaisse de la mer du Nord avec homard et sa garniture
Desserts
Mousse au chocolat
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe de glace assortie de fruits frais
Coupe advocat
Sabayon par 2cvts