À la carte

Voorgerechten                                                                                  

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Gerookt breydelspek met krokante sla-caesardressing

Duo van tonijn en zalm-komkommersalsa-wasabi-mayo van hoisin

Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur

Scampi's met fijne groentjes, serrano - botersausje met curry

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Zeeduivel met tomaat en garnaal lichte currysaus en preipuree

Filet van griet met champignons en selder-kreeftensaus met dragon, garnaal

Filet pur van rund met zomergroentjes, portosaus - aardappelkroketten

Filet Mignon met selder-rucola-gorgonzola-balsamico saus en aardappelkroketten

Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur + verse frietjes

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft 

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”

Lardon de Breydel fumé avec lettuce-caesar-parmesan

Duo de thon et saumon avec salsa concombre et mayo hoisin

Tomate aux crevettes grises avec sa garniture

Scampis avec petit légumes, serrano-sauce beurre blanc au curry

 

Plats consistants

Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Lotte avec tomate-crevette- sauce au curry - purée de poireaux

Filet de barbue avec céleri et champignons - sauce au homard-dragon et crevette

Filet pur de boeuf avec légumes dété sauce aux port- croquettes

Filet mignon avec céleri et roquette-gorgonzola-balsamique et croquettes

Tomate aux crevettes grises avec sa garniture + pommes frites fraîches

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts