À la carte

Voorgerechten                                                                                  

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Duo van wildpaté met z'n garnituur

Carpaccio van hert met beukenzwam -créme van ganzenlever

Salade met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur

Gebakken kabeljauw-pastinaak-pata negra-jus van kalf

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Scampi 's met champigons en sjalot-getomateerde currysaus

Tongfilets op Oostendse wijze

Filet  van hert met herfstgroentjes,bordelaisesaus- amandelkroketten

Filet van patrijs met savooi-wildjus met truffel en amandelkroketten

Salade met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur met verse frietjes

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft 

Fazant "fine champagne" of "Veronique (per 2 pers)

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison
Duo de paté de gibier avec sa garniture

Carpaccio de cerf avec champignons de hétre,balsamique et créme de foie gras

Salade aux crevettes grises avec sa garniture

Cabillaud sauté-panais-pata negra-jus de veau

 

Plats consistants

Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Scampi 's avec champigons et échalote-sauce tomate curry

Sole Ostendaise, pureé

Filet de cerf avec légumes d'automne- sauce bordelaise

Filet de perdreau avec chou de savoie-sauce de gibier à la truffe et croquettes d'amandes

Salade aux crevettes grises avec sa garniture et pommes frites fraîches

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard

Faisan "fine champagne" ou "Veronique"  (par 2 pers)

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts