À la carte

Voorgerechten

6 seizoens oesters                                                                                     

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Asperges met chorizo, ei en saffraan

Carpaccio van rund met krab en gerookte paling

Salade van gerookte zalm en handgepelde grijze garnalen met z'n garnituur

Duo van scampi en asperges met een pittig ricard sausje (Caroline)

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Zeeduivel met asperges en garnaal - saus van anijs, prei en puree

Grietfilet met asperges en prei - saffraansaus en garnaal puree

Filet Mignon met champignons en tomaat met madeira saus - kroketten

Filet Pur met seizoensgroenten en porto saus - kroketten

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft en z'n garnituur

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

6 huîtres de saison

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”

Asperges avec chorizo, oeuf et saffran

Carpaccio de boeuf au crabe et anguille fumée

Salade aux crevettes grises et saumon fumé avec sa garniture

Duo de scampis et asperges avec sauce ricard épicée (Caroline)

 

Plats consistants

Ris de veau poêlés et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Lotte avec asperges et crevette - sauce avec anis - purée

Filet de barbue aux asperges et oeuf au sauce safran et crevette

Filet Mignon avec champignons en tomate - sauce madère et croquettes

Filet Pur aux légumes de saison - sauce porto et croquettes

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Riche bouillabaisse de la mer du Nord avec homard et sa garniture

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts