À la carte

Voorgerechten                                                                                  

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Duo van wildpaté met winterse garnituur

Gerookte eendenborst met chutney van witloof en peer - vlierbloesem - pistache

Salade van handgepelde grijze garnalen met z'n garnituur

Huisgemaakte terrine van ganzenlever met zwarte beuling - appel - speculoos

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Roodbaarsfilet met boschampignons en knolselder - witte wijnsaus

Tarbot op Oostendse wijze

Stoverij van hert met amandelkroketten

Patrijsfilet met savooi en spek - saus van porto en truffel - amandelkroketten

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft en z'n garnituur

Fazant Fine Champagne of Veronique (per 2p)

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”

Duo de pâté de gibier avec garniture d'automne

Magret de canard fumé avec chutney de chicorée et poire

Salade aux crevettes grises avec sa garniture

Terrine de foie gras d'oie faites maison avec boudin noir, pomme et spéculoos

 

Plats consistants

Ris de veau poêlés et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Filet de sébaste aux champignons sauvages et céleri-rave - sauce au vin blanc

Turbot à l'Ostendaise

Civet de cerf avec croquettes aux amandes

Filet de perdreau à la savoie et lardons avec sauce au porto et truffe

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Riche bouillabaisse de la mer du Nord avec homard et sa garniture

Faisan Fine Champagne ou Véronique (2p)

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts