À la carte

Voorgerechten

6 seizoens oesters                                                                                     

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Scampi's met serranoham en een curry-mango saus                      

Duo van zalm met komkommer en radijs en een zoete mayo 

Salade van garnaal en gerookte zalm met z'n garnituur

Coquilles met breydelham en sausje van pickles

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Lotte met jonge ui en champignons met aardappelpuree
en witte wijn saus

Tong op Oostendse wijze met aardappelpuree

Filet pur met seizoen groenten, spek en portosaus - aardappelkroketten

Chateaubriand met jonge wortel, erwt, spek en pompoen - rode wijnsaus en dagverse frieten

 

Suggesties

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in helder nat met groentjes (per 100 gr)

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                    

 

 

À la carte

Entrées

6 huîtres de saison

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”

Scampis avec jambon serrano et sauce au curry mangue

Duo de saumon avec concombre et radis - sauce mayo doux

Salade crevette et saumon fumé avec sa garniture

Coquille avec jambon breydel et sauce pickles

 

Plats consistants

Ris de veau poelées et légumes de saison, une sauce de fond de veau avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Lotte avec jeune oignon et champignons - sauce au vin blanc et purée de pommes de terre

Sole à l'Ostendaise et purée de pommes de terre

Filet pur avec une couronne de légumes et sauce au porto - croquettes de pommes de terre

Chateaubriand avec jeune carotte, petits pois et citrouille - sauce vin rouge et pommes frites

 

Suggestions

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard consommé avec légumes (par 100 gr)

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts