À la carte
Voorgerechten
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
Gerookt breydelspek met krokante sla-caesardressing
Duo van tonijn en zalm-komkommersalsa-wasabi-mayo van hoisin
Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur
Scampi's met fijne groentjes, serrano - botersausje met curry
Hoofdgerechten
Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux
Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)
Zeeduivel met tomaat en garnaal lichte currysaus en preipuree
Filet van griet met champignons en selder-kreeftensaus met dragon, garnaal
Filet pur van rund met zomergroentjes, portosaus - aardappelkroketten
Filet Mignon met selder-rucola-gorgonzola-balsamico saus en aardappelkroketten
Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur + verse frietjes
Suggesties van chef Caroline
Kreeft belle-vue (per 100 gr)
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)
Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft
Nagerechten
Chocolade mousse
Coupe vanille ijs
Dame Blanche
Coupe van roomijs met vers fruit
Coupe advocaat
Sabayon per 2cvts
À la carte
Entrées
Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”
Lardon de Breydel fumé avec lettuce-caesar-parmesan
Duo de thon et saumon avec salsa concombre et mayo hoisin
Tomate aux crevettes grises avec sa garniture
Scampis avec petit légumes, serrano-sauce beurre blanc au curry
Plats consistants
Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux
La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)
Lotte avec tomate-crevette- sauce au curry - purée de poireaux
Filet de barbue avec céleri et champignons - sauce au homard-dragon et crevette
Filet pur de boeuf avec légumes dété sauce aux port- croquettes
Filet mignon avec céleri et roquette-gorgonzola-balsamique et croquettes
Tomate aux crevettes grises avec sa garniture + pommes frites fraîches
Suggestions de chef Caroline
Homard Belle-vue (par 100 gr)
Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)
Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard
Desserts
Mousse au chocolat
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe de glace assortie de fruits frais
Coupe advocat
Sabayon par 2cvts