À la carte

Voorgerechten       

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen 

Salade van gerookte forel, krokante prei en chorizo

Duo van zalm en tonijn afgewerkt met selder, komkommer en een mierik mayo 

Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z’n garnituur 

Kikkerbilletjes met gerookt spek in een currysaus afgewerkt met tomaat 

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux

Gebakken zeetong (±500 gr bruto)

Scampi’s met fijne groentjes zacht getomateerde currysaus - aardappelpuree 

Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze - puree 

Filet mignon met witloof en selder

- pepersaus en aardappelkroketten 

Filet pur van rund met ganzenlever, groene groentjes in een pittige portosaus 

Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z’n garnituur - frietjes 

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met 1/2 kreeft 

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende faites maison 

Salade de truite fumée, poireau croquante et chorizo 

Duo de saumon et thon, céleri et concombre, raifort

Tomate aux crevettes grises avec sa garniture 

Cuisses de grenouilles avec lardon fumé-sauce curry tomaté 

 

Plats consistants

Ris de veau poêlé et légumes de saison avec sauce moutarde de Meaux 

La sole “Belle Meunière” (±500 gr brut) 

Scampi’s avec petit légumes, sauce curry tomaté - purée pommes de terre 

Cabillaud a l’Ostendaise - purée 

Filet mignon avec céleri et chicon sauce au poivre 

Filet pur de boeuf avec foie gras, légumes verts - sauce avec port épicé 

Tomate crevettes avec son garniture - pommes frites fraîche 

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts