À la carte

Voorgerechten

6 seizoens oesters                                                                                     

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Tarbot met asperges - chorizo                         

Carpaccio van gerookt rund (Holstein) afgewerkt met rucola en parmezaan                 

Salade van garnaal en gerookte zalm met z'n garnituur

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Kabeljauw champignons puree van spinzaie botersaus met bieslook

Zeeduivel met asperges, garnaal - witte wijnsaus met zachte curry

Filet pur van kalf met asperges, saus van geuzebier

 

Suggesties

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                    

 

 

À la carte

Entrées

6 huîtres de saison

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison”

Carpaccio de boeuf fumé (Holstein) rucola et parmesan

Turbot aux asperges-sauce au beurre-chorizo

Salade crevette et saumon fumé avec sa garniture

 

Plats consistants

Ris de veau poelées et légumes de saison, une sauce de fond de veau avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Cabillaud champignons - sauce au vin blanc et ciboulette purée épinard

Lotte avec asperges et crevette grise sauce vin blanc et curry doux

Filet pur de veau avec asperges et pleurotes sauce au bière geuze

 

Suggestions

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts