À la carte

Voorgerechten                                                                                  

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Mosselbordje met prei-curry-gekarameliseerd spek

Bordje Iberico Pata negra (24m) salsa tomaat-toast

Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur

Coquille met breydelspek - botersausje met anijs

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Scampi Caroline (pittig Ricard sausje) preipuree

Tongfilets op Oostendse wijze

Filet pur van rund met spitskool-spek, portosaus - aardappelkroketten

Filet Mignon met krokante groentjes-champignonsaus en aardappelkroketten

Tomaat met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur met verse frietjes

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft 

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison
Assiete de moules-poireau-curry-lardon caramelisé

Iberico Pata negra - salsa tomate-toast

Tomate aux crevettes grises avec sa garniture

Coquilles avec jambon de breydel-sauce beurre blanc au anis

 

Plats consistants

Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Scampi Caroline (sauce Ricard épicé) - purée de poireaux

Sole Ostendaise, pureé

Filet pur de boeuf avec chou pointu-lardon- sauce aux port- croquettes

Filet mignon avec légumes croquante-sauce champignons et croquettes

Tomate aux crevettes grises avec sa garniture et pommes frites fraîches

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts