Suggestiemenu
Hapjes
***
Carpaccio van rund met terrine van ganzenlever
afgewerkt met rucola en rozijn
***
(*) Filet van griet omringd door gerookte paling
fijne groentjes - sausje van Ricard
***
Sorbet met huisgemaakte cello
***
Duo van tongfilet en scampi
asperges en champignons in een zachte curry
of
Lamskroon met asperges en oesterzwam
jus van lam afgesmaakt met Geuze
***
Koffie of dessert
€ 72,00 - € 88,00 (*)
Menu de suggestions
Carpaccio de boeuf avec terrine de foie gras
achevè avec roquette et raisin
***
(*) Filet de barbue accompagne anguille fumé
jolis légumes - sauce Ricard
***
Sorbet avec cello faites maison
***
Duo de sole et scampi
asperge et champignons et curry doux
ou
Covronne d' agneau avec asperge et pleurote
jus avec bière Geuze
***
Café ou dessert