Suggestiemenu

Tartaar van kalf met gerookte tonijn afgewerkt met rucola en balsamico

***

Duo van coquille en scampi omringd door een smaakvol vissoepje(*)

***

Sorbet met huisgemaakte cello

***

Tongfilets op Oostendse wijze, duxelle champignons, jonge ui - afgewerkt met garnaal en mosseltjes - aardappelpuree (gerecht Zee van Smaak)

of

Filét pur van rund met seizoensgroenten - saus afgesmaakt met Madeira en spek - aardappelkroketten

***

Koffie of dessert

 

 € 74,00 - € 89,00 (*)

 

 

Menu de suggestions

Tartare de veau avec thon fumé , roquette et balsamique

***

Duo de coquille et scampi accompagné avec une soupe de poisson savoureux(*)

***

Sorbet avec cello faites maison

***

Sole Ostendaise - purée

ou

Filet pur de boeuf avec légumes de saison –sauce avec Madeira et lardon  - croquettes de pommes de terre

***

Café ou dessert

 

 € 74,00 - € 89,00 (*)