Suggestiemenu

Hapjes

***

Carpaccio van rund met terrine van ganzenlever

afgewerkt met rucola en rozijn 

***

(*) Filet van griet omringd door gerookte paling

fijne groentjes - sausje van Ricard

***

Sorbet met huisgemaakte cello

***

Duo van tongfilet en scampi

asperges en champignons in een zachte curry
of

Lamskroon met asperges en oesterzwam

jus van lam afgesmaakt met Geuze

***

Koffie of dessert

 

 € 72,00 - € 88,00 (*)

 

 

Menu de suggestions

 

Carpaccio de boeuf avec terrine de foie gras

achevè avec roquette et raisin

***

(*) Filet de barbue accompagne anguille fumé

jolis légumes - sauce Ricard

***

Sorbet avec cello faites maison

***

Duo de sole et scampi 

asperge et champignons et curry doux

ou

Covronne d' agneau avec asperge et pleurote

jus avec bière Geuze

***

Café ou dessert

 

 € 72,00 - € 88,00 (*)