Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue           per 100 gr.

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse hand- gepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters Creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters Creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)                                                                          

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze                                                             

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Salade van haring met een zoete dille mayonaise

Toast met een crème van buffelmozzarella en tomaat afgewerkt met Jamon Duroc

Gerookte zalm met toast, gesnipperde sjalot en peterselie

Langoustine met zoete venkel en gebakken Chorizo



Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Entrecôte (Holstein) met krokante sla en jus van Madeira

Filet van pladijs op een bedje van jonge spinazie en een jus van garnaal

Paling in ’t groen OF gebakken paling

Medaillon van kalf met jonge prei en een saus van tonijn

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts