Nieuwjaarsdagmenu

Jour de Nouvel an


2018

 

Aperitiefhapjes
Amuses bouche

***
Duo van tonijn afgewerkt met gerookte eendenlever
verrijkt met wakamé salade(zeewier) en
hoisin mayonaise (pittig geinspireerde Aziatische mayonaise)

Duo de thon accompagné de foi d’oie fumé – wakamé salade
et mayonaise parfumé d’hoisin

***
Tongfilets in samenspel met Breydelspek vergezeld van King Krab

Filets de sole – lardon de Breydel –Crabe Royal

***
Helder nat van fazant met garnituur
Consommé de faisan avec garniture

***
Filet van heilbot op een bedje van prei –duxelle - aardpeer
afgewerkt met een kreeftensaus verrijkt met dragon
Filets de flétan sur un nid de poireaux –duxelle-topinambour - sauce bisque d’homard et estragon

of - ou

Nootjes van Hertenkalf afgewerkt met een “Wildsaus afgesmaakt met cognac en chocolade)
vergezeld van een mousse van knolselder en champignons - aardappelkroketten
Noisettes de faon -”sauce Gibier- cognac et chocolat” – mousse de celeri rave
et champignons de bois – croquettes de pommes de terre

***
Nieuwjaarsdessert
Dessert Nouvel an

€ 75,00

(deze menu is te verkrijgen van 1/01/2019 tot en met 15/01/2019)