Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue           per 100 gr.

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse hand- gepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters Creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters Creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)                                                                          

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze                                                             

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Gebakken gamba’s met jonge ui en een zoete mayonaise

Roulade van schorenaerkip met een duxelle van champignons en een sausje van truffel

Coquille met gebakken prei en garnaal

Tartaar van rund met selder en rucola, afgewerkt met een truffelmayonaise

 

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Filet mignon bloemkool champignons saus rode wijn sjalot

Roodbaarsfilet met tomaat en selder en een getomateerde blanke botersaus met curry en anijs

Zeeduivel op een bedje van spitskool, pancetta en een sausje van dragon

Melkkalfkroon met warme groentjes en een jus van graanmosterd

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasbordje

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts