Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Mosselbordje met witte wijn en fijne groentjes geparfumeerd met curry
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
    Vitello tonato met een duo van tonijn

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
    Varkenskroon met warme groentjes en een picklessaus 
of
              Wijtingfilet met prei en champignons afgewerkt met een jus van kreeft 
of
Entrecôte “Robespierre” – buffel mozzarella – tomaat - balsamicosausje

***
Nagerecht van de dag

Menu: 37,00 euro


Maandmenu

Kreeftensoep – room - Armagnac

***
Toast champignons afgewerkt met ganzenlever(*)
***
Sorbet van de dag

***
Skreifilet op een bedje van Mechelse  asperges -  puree en een garnalensausje
verrijkt met ‘Noilly Prat’
Of
Lamskroon met aubergines – sausje van rode Porto en tijm

***
Verrassingsdessert

 € 54,00 of 70,00 (*)


Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met 
mosterd uit Meaux

***

Verrassingsdessert

75,00 euro



Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Mosselbordje met witte wijn en fijne groentjes geparfumeerd met curry

Toast champignons afgewerkt met ganzenlever

Vitello tonato met een duo van tonijn

 

Hoofdgerecht

Wijting filet met prei en champignons afgewerkt met een jus van kreeft

Skreifilet met Mechelse asperges, puree en een garnalensaus verrijkt met ‘Noilly Prat’

Lamskroon op een bedje van aubergines – saus van rode Porto en tijm

Varkenskroon met warme groentjes en een picklessaus

Entrecôte “Robespierre” –buffel mozzarella – tomaat - balsamicosausje

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts