Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Carpaccio van rund ‘shichimi’ (22 d. gerijpt) met chioggia biet en parmezaan
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
   Duo van coquille en Breydelham afgewerkt met een chutney van asperges

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
    Entrecôte met witloofsalade en pepersaus
of
              Schelvishaasje op een bedje van cevenne ui en tomaat
afgewerkt met een bbq-sausje
of
Hammetje met mosterdsaus en aardappelkroketjes

***
Nagerecht van de dag

Menu: 37,00 euro


Maandmenu

Duo van gravad lax zalm – knolselder salade – wakamé – hoisin mayonaise

***
Coquille met Breydelham omringd door een soepje van asperges(*)
***
Sorbet van de dag

***
Zeeduivel op een bedje van Mechelse asperges en een botersaus verrijkt met kervel en grijze garnalen
Of
Lamskroon met een gratin van champignons, aardappel en courgette – jus Madeira

***
Verrassingsdessert

 € 54,00 of 70,00 (*)


Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met 
mosterd uit Meaux

***

Verrassingsdessert

75,00 euro



Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Carpaccio van rund ‘shichimi’ (22 d. gerijpt) met chioggia biet en parmezaan

Duo van Gravad Lax zalm (sandalwood whisky/wasabi) – knolselder salade en mayonaise hoisin

Duo van coquille en Breydelham afgewerkt met een chutney van asperges


Hoofdgerecht

Zeeduivel op een bedje van Mechelse asperges en een botersaus verrijkt met kervel en garnalen

Entrecôte met een witloofsalade en pepersaus

Lamskroon met gratin van champignons, aardappel en courgette – jus van Madeira

Schelvishaasje op een bedje van cevenne ui en tomaat afgewerkt met een bbq-saus

Hammetje met mosterdsaus en aardappelkroketjes

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts