Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Gerookte kwartel(lauw) afgewerkt met eendenlever
op een bedje van knapperige sla en coulis van Porto
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
    Gebakken St.Jacobsnootjes met zongedroogde tomaten
afgewerkt met een sausje van Ricard

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
    Gepocheerde heilbot vergezeld van venkel en courgetten
afgewerkt met een getomateerde mosterdsaus
of
              Filet van konijn op een bedje van knolselder en champignons
vergezeld met een sausje van Luikse siroop
of
Entrecôte “Holstein” met warme groentjes en jus -  verse frieten

***
Nagerecht van de dag

Menu: 37,00 euro


Maandmenu

Terrine van ganzenlever met balsamico crème - rozijnenbroodje

***
Gebakken St.Jacobsnootjes  afgewerkt met Serrano ham en een pittig Ricardsausje (*)
***
Sorbet van de dag

***
Eendenborstfilet op een brunoise van pastinaak afgewerkt met een appelsiensaus
Of
Rode poon met erwtjes en sjalot vergezeld met een tomatensaus verrijkt met basilicum  

***
Verrassingsdessert

 € 54,00 of 70,00 (*)


Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met 
mosterd uit Meaux

***

Verrassingsdessert

75,00 euro


Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Gebakken St.Jacobsnootjes met Serrano ham op smaak gebracht met een pittig sausje van Ricard

Gerookte kwartel (lauw)afgewerkt met eendenlever op een bedje van knapperige sla en coulis van Porto

Terrine van ganzenlever met balsamico crème - rozijnenbroodje

 

Hoofdgerecht

Gepocheerde heilbot vergezeld van venkel en courgette en een getomateerde mosterdsaus

Eendenborstfilet op een brunoise van pastinaak afgewerkt met appelsiensaus

Rode poon met erwtjes en sjalot met een sausje van tomaat verrijkt met basilicum

Filet van konijn op een bedje van knolselder en champignons – sausje van Luikse siroop

Entrecôte “Holstein” met warme groenten, verse frietjes en jus

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv