Tomaat opgevuld met Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)
of
Gebakken Sint-Jacobsnootjes op een bedje van courget
vergezeld van een blanke botersaus, geparfumeerd met curry en tomaat
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Romeinse salade verrijkt met gerookte kippenfilet
en afgewerkt met parmezaanse kaas, ansjovis en zijn dressing.

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
Medaillon van zeeduivel met Mechelse asperges en spekreepjes
afgewerkt met blanke botersaus, verrijkt met bieslook
of
Koteletjes van melkkalf in een portosaus
vergezeld van dagverse groenten en gegratineerde aardappelen
of
Uitgebeende varkens-lende "The Duke of Berkshire" met champignons
afgewerkt met een saus van Madeirawijn en aardappelkroketten

***
Nagerecht van de dag

Menu: 37,00 euro