Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Gebakken St.Jacobsnootjes met Serrano ham op smaak gebracht met een pittig sausje van Ricard

Gerookte kwartel (lauw)afgewerkt met eendenlever op een bedje van knapperige sla en coulis van Porto

Terrine van ganzenlever met balsamico crème - rozijnenbroodje

 

Hoofdgerecht

Gepocheerde heilbot vergezeld van venkel en courgette en een getomateerde mosterdsaus

Eendenborstfilet op een brunoise van pastinaak afgewerkt met appelsiensaus

Rode poon met erwtjes en sjalot met een sausje van tomaat verrijkt met basilicum

Filet van konijn op een bedje van knolselder en champignons – sausje van Luikse siroop

Entrecôte “Holstein” met warme groenten, verse frietjes en jus

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv