Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Huisgemaakte wildpaté met witloof en rode ajuin

Carpaccio van Limousin rundsvlees verrijkt met ganzenlever

Gebakken Sint-Jacobsnootjes op een bedje van truffelrisotto en champignons

 

Hoofdgerecht

Gepocheerde grietfilet met bloemkool en Breydelspek en een botersaus verrijkt met kervel

Stoofpotje van hert vergezeld van wintergarnituur en aardappelkroketten

Filet van bosduif op een bedje van pompoen verrijkt met speculaas en een Portosaus

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Fazant Veronique (witte druif, Cointreau) of Brabançonne (witloof) met amandelkroketten (2cvts)

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv