Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue           per 100 gr.

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse hand- gepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters Creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters Creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)                                                                          

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze                                                             

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Salade van haring met een zoete dille mayonaise

Toast met een crème van buffelmozzarella en tomaat afgewerkt met Jamon Duroc

Gerookte zalm met toast, gesnipperde sjalot en peterselie

Langoustine met zoete venkel en gebakken Chorizo



Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Entrecôte (Holstein) met krokante sla en jus van Madeira

Filet van pladijs op een bedje van jonge spinazie en een jus van garnaal

Paling in ’t groen OF gebakken paling

Medaillon van kalf met jonge prei en een saus van tonijn

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts

Maandmenu

Gerookte zalm met toast afgewerkt met gesnipperde sjalot en peterselie
***
Langoustine met zoete venkel en gebakken Chorizo(*)
***
Sorbet

***
Paling in ’t groen OF gebakken paling
Of
Medaillon van kalf op een bedje van jonge prei en een saus van tonijn

***
Verrassingssdessert

 € 54,00 of 70,00 (*)

Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Haringsalade met een zoete dille mayonaise
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Toast met een crème van buffelmozzarella en tomaat
 afgewerkt met Jamon Duroc  (18m. gerijpt)

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
    Entrecôte (Holstein) met krokante sla en jus van Madeira
of
              Filet van pladijs met jonge spinazie en een jus van garnaal

***
Nagerecht van de dag

Menu: 37,00 euro

Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met 
mosterd uit Meaux

***

Verrassingsdessert

75,00 euro