Menu Gourmet

Tomaat opgevuld met dagverse grijze Oostendse garnalen (handgepeld)
of
Koud en warm van aspergen en julienne van Seranoham afgewerkt met een blanke botersaus van aspergen
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Duo van gebakken zalm en St. Jacobsnootjes vergezeld van een blanke botersaus geparfumeerd met daslook

***

Noordzeesoepje
of
Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
Gebakken Belgische wit-blauwe ossenhaas met een “Fine champagne”(cognac)saus
of

Gebraden lamskoteletjes vergezeld met een saus van lamsfond verrijkt met daslook - aardappelgratin

of
Gebakken kabeljauwfilet vergezeld van een witte wijnsaus verrijkt met algen - aardappelpuree

***
Nagerecht van de dag

Menu : 37,00 euro

 

 

Maandmenu

 Gebakken Sint-Jacobsnootjes opgediend in een witte wijnsaus verrijkt met algen

***
Mechelse aspergen in een blanke botersaus verrijkt met gerookte zalm

***
Sorbet van de dag

***

Medaillon van zeeduivel opgediend in een botersaus met citroen
en geparfumeerd daslook  en aardappelpuree

of - ou

Gebraden lamskoteletjes vergezeld met een saus van lamsfond verrijkt met daslook
dagverse groenten en gegratineerde aardappelen

***
Gegratineerde aardbeien

65,00 euro

 

Lunch menu (27,00 euro)

Amuses
***
Keuze tussen vis of vleesgerecht + glas wijn inbegrepen
***
Nagerecht

Wij serveren u graag elke middag tijdens de week deze lunch aan een ongeziene prijs-kwaliteit!

 



 


Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Gestoomde kreeft afgewerkt met een blanke botersaus geparfumeerd met look     per 100gr.

In huis gemaakte vissoep

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Gebraden Sint-Jacobsnootjes opgediend in blanke botersaus verrijkt met algen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0


Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauwhaasje vergezeld van tartaarsaus

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Gebakken kalfszwezerikken op smaak gebracht met een mosterdsaus, dagverse groenten en gegratineeerde aardappelen

Noordzee Bouillabaise

Gebraden belgisch blauwe ossenhaas met “Béarnaise”

 
Suggesties

Voorgerecht

In huis gemaakte terrine van ganzenlever afgewerkt met ajuinconfituur en vergezeld van kramiekbrood

Kreeft “Belle Vue”           per 100gr.

Mechelse aspergen op Vlaamse wijze

Mechelse aspergen in een blanke botersaus verrijkt met gerookte zalm

 

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas met een Portosaus

Duo van gebakken zalm en St.Jacobsnootjes vergezeld van een blanke botersaus geparfumeerd met daslook                                                 

Tomaat opgevuld met Oostendse grijze garnalen(2 stuks) en dagverse frieten                                                                            

Gebraden lamskoteletjes vergezeld met een saus van lamsfond verrijkt met daslook dagverse groenten en gegratineerde aardappelen                                                                                                                                                                      

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)