Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Gestoomde kreeft afgewerkt met een blanke botersaus geparfumeerd met look     per 100gr.

In huis gemaakte vissoep

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Gebraden Sint-Jacobsnootjes opgediend in blanke botersaus verrijkt met algen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0


Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauwhaasje vergezeld van tartaarsaus

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Gebakken kalfszwezerikken op smaak gebracht met een mosterdsaus, dagverse groenten en gegratineeerde aardappelen

Noordzee Bouillabaise

Gebraden belgisch blauwe ossenhaas met “Béarnaise” 


Suggesties

Voorgerecht

In huis gemaakte terrine van ganzenlever afgewerkt met ajuinconfituur en vergezeld van kramiekbrood

Kreeft “Belle Vue”           per 100gr.

Mechelse aspergen op Vlaamse wijze

Mechelse aspergen in een blanke botersaus verrijkt met gerookte zalm

 

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas met een Portosaus

Duo van gebakken zalm en St.Jacobsnootjes vergezeld van een blanke botersaus geparfumeerd met daslook                                                 

Tomaat opgevuld met Oostendse grijze garnalen(2 stuks) en dagverse frieten                                                                            

Gebraden lamskoteletjes vergezeld met een saus van lamsfond verrijkt met daslook dagverse groenten en gegratineerde aardappelen                                                                                                                                                                      

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)